
شرکت نرمافزاری مایکروسافت به صورت کاملا جدی تلاش میکند تا امکان اجرای ابزارهای اندرویدی روی دو سیستمعامل ویندوز و ویندوز فون فراهم شود.
همکاران سیستم به نقل از وب سایت theinquirer، این مطلب را مرکز خبری The Verge منتشر کرده و به نقل از منابع آگاه نزدیک به فعالیتهای داخلی مایکروسافت توضیح داده است که این شرکت بزرگ نرمافزاری قصد دارد نرمافزارهای اندرویدر را روی ویندوز و ویندوز فون به کار بگیرد تا از این طریق بتواند کاربران جدید را هم تحت پوشش خود قرار دهد.
البته نمیتوان امیدوار بود که مایکروسافت در آینده نزدیک امکان اجرای ابزارهای اندرویدی روی دو سیستمعامل یاد شده را فراهم کند. اما در این گزارش اعلام شد که برخی کارمندان شرکت مایکروسافت هماکنون تلاش میکنند تا امکان عرضه رایگان ابزارهای اندرویدی روی فروشگاه اینترنتی ویندوز و ویندوز فون را فراهم کنند.
این در حالی است که برخی دیگر از منابع آگاه معتقدند که این کار به منزله پایان حیات اکوسیستم ویندوز و ویندوز فون خواهد بود.
چنین اقدامی که در ظاهر غیرممکن بهنظر میرسد، میتواند برای مایکروسافت اهمیت زیادی داشته باشد.
فروشگاههای عرضه کننده ابزارهای مایکروسافت مخصوص دو سیستمعامل ویندوز و ویندوز فون بسیاری از نرمافزارها را شامل نمیشوند.
مرکز The Verge همچنین توضیح داد که اجرای ابزارهای اندرویدی روی دستگاههای ویندوزی اتفاق چندان جدیدی هم به نظر نمیرسد.
زیرا شرکتهای اینتل و AMD سیستمهای عامل دوگانه روانه بازار کردهاند که تولیدکنندگان سختافزاری بر پایه آن میتوانند ویندوز و اندروید را به صورت همزمان اجرا کنند.
در این گزارش اعلام نشده است که شرکت مایکروسافت برای اجرای این طرح با اینتل یا AMD همکاری میکند یا خیر. اما منابع نزدیک به فرآیندهای داخلی اینتل گزارش دادند که این شرکت تراشهساز مایکروسافت را ترغیب کرده است تا ابزارهای اندرویدی را روی فروشگاه اینترنتی Windows Store خود ارایه دهد.

مایكروسافت روز جمعه اعلام كرد كه IE ۱۰ و IE ۹ حاوی یك آسیبپذیری اصلاح نشده هستند كه در حال حاضر هكرها در حال سوء استفاده از آسیبپذیری IE ۱۰ میباشند.
یك سخنگوی مایكروسافت دیروز اعلام كرد كه این شركت از حملات محدود و هدفمندی علیه IE ۱۰ آگاه شده است و تحقیقات اولیه این شركت نشان میدهد كه IE ۹ و IE ۱۰ تحت تأثیر آسیبپذیری مربوطه قرار دارند.
این بدان معناست كه تقریباً یك سوم از كاربران IE در معرض خطر قرار دارند.
این حملات بخشی از كمپینی هستند كه اعضای فعلی و سابق ارتش آمریكا را هدف قرار دادهاند.
به گزارش Web analytics vendor Net Applications، حدود ۱۵.۳% از كل كاربران IE از IE ۹ استفاده میكنند و این در حالی است كه كاربرانی كه از IE ۱۰ استفاده میكنند حدود ۱۵.۹% از كل كاربران این مرورگر را تشكیل میدهند، كه مجموع این دو گروه به ۳۱.۲% از كل كاربران IE میرسد.
گزارش شركت Websense حاكی از این است كه این آسیبپذیری جدید كه تا كنون اصلاح نشده است، ممكن است از حدود سه هفته پیش (بیستم ژانویه) مورد سوء استفاده قرار گرفته باشد.
مایكروسافت به كاربران خود توصیه كرده است كه مرورگز خود را به IE ۱۱ ارتقاء دهند، اما این كار برای كاربران ویندوز ویستا امكانپذیر نیست و این سیستم عامل قادر به اجرای IE ۱۰ و IE ۱۱ نمیباشد. اغلب كاربران ویندوز ویستا از IE ۹ استفاده میكنند.
البته نكته مثبت این است كه تعداد كمی از كاربران ویندوز از ویستا استفاده میكنند و كاربران این سیستم عامل تنها ۳.۶% از كل كاربران ویندوز را تشكیل میدهند.
هنوز از زمان ارائه اصلاحیه برای این آسیبپذیری اطلاعی در دست نیست

با توجه به یافته های MyPermissions، یك برنامه مخرب در فیس بوك می تواند مانع از آن شود كه كاربران مجوزها را باطل نمایند یا برنامه های كاربردی را حذف نمایند.
برنامه های كاربردی فیس بوك اغلب ویژگی ها و قابلیت هایی را برای دسترسی و استفاده از اطلاعات شخصی درخواست می كنند. اما اگر برنامه ای به شما این امكان را نداد تا مجوزهای آن برنامه برای دسترسی به اطلاعات شخصی را باطل نمایید، احتمالا این برنامه یك بدافزار است و كاربران قادر نیستند تا آن را حذف نمایند.
این مشكل تنها برنامه های كاربردی فیس بوك مربوط به تلفن همراه را تحت تاثیر قرار می دهد. در حال حاضر بیش از نیمی از كاربران فیس بوك از طریق تلفن همراه به این شبكه اجتماعی متصل می شوند.
این شركت در گزارش خود آورده است كه در حال حاضر از فیس بوك استفاده نمی كند تا این مشكل برطرف شود. البته تاكنون فیس بوك بیانیه ای مبنی بر تایید این ادعا منتشر نكرده است.
Adobe Shockwave Player نسخه ۱۲.۰.۷.۱۴۸ و نسخههای پیش از آن برای سیستمهای ویندوز و مكینتاش، به علت وجود آسیبپذیریهای تخریب حافظه در برابر حملات آسیبپذیر هستند.
این آسیبپذیریها در نخستین رده اولویت آسیبپذیریهای ادوب قرار گرفتهاند. ادوب این دسته از آسیبپذیریها را بدین صورت شرح میدهد:
این بهروز رسانی آسیبپذیریهایی را برطرف میكند كه هماكنون هدف حملات قرار گرفتهاند یا اینكه ریسك هدف قرار گرفته شدن آنها بسیار بالا است. ادوب به مدیران سیستمها توصیه میكند كه این بهروز رسانیها را هرچه سریعتر (حداكثر ظرف مدت ۷۲ ساعت) نصب نمایند.
نسخه بهروز شده Shockwave Player نسخه ۱۲.۰.۹.۱۴۹ است و كاربران میتوانند این بهروز رسانی را از طریق سایت ادوب دریافت نمایند.
این آسیبپذیریها توسط یكی از محققان آزمایشگاه Fortinet كشف شدهاند.

مؤسس اپل در مصاحبه اخیر خود گفت هیچ دلیلی وجود ندارد این شرکت سراغ تولید گوشیهای هوشمند اندرویدی نرود و با تولید این محصولات میتواند هر دو بازار را به صورت گسترده در دست بگیرد.
به نقل از د اینکوئیرر، "استیو وزنیاک"(Steve Wozniak) یکی از افرادی که در تاسیس اپل نقش داشته است توضیح داد که این شرکت الکترونیکی باید طرح تولید گوشیهای هوشمند جدید مبتنی بر سیستمعامل اندروید را نیز در دستور کار خود قرار دهد.
وزنیاک طی مصاحبهای که با نشریه Wired انجام داد، آخرین توصیههای خود را به شرکت اپل اعلام کرد. او گفت که اپل باید به تولید گوشیهای هوشمند جدید مبتنی بر سیستمعامل اندروید گوگل هم فکر کند. زیرا از این طریق اپل میتواند هر دو بازار را در اختیار داشته باشد.
وزنیاک گفت که هیچ دلیلی وجود ندارد تا اپل بازار گوشیهای هوشمند اندرویدی را به عنوان بازار ثانویه خود کنار بگذارد.
او توضیح داد: «ما به خوبی میتوانیم رقابت کنیم. مردم طراحیهای دقیق و تولیدات بینقص ما را دوست دارند و آنها را با محصولات اندرویدی مشابه مقایسه میکنند. ما میتوانیم به صورت همزمان در هر دو بخش ایفای نقش کنیم».
با توجه به اینکه گوگل سیستمعامل اندروید را به صورت متنباز وارد بازار کرده است، این پلتفورم از نظر فنی میتواند به راحتی در اختیار اپل قرار گیرد.
به هر حال، اگر صحبتهای اخیر "تیم کوک"(Tim Cook) مدیرعامل اپل عملی شود، این شرکت زمان زیادی را برای تحولات جدید خود سپری نمیکند و همان طور که مدیرعامل اپل گفت، این شرکت بزرگ الکترونیکی در سال ۲۰۱۴ میلادی وارد بخشهای جدیدی از صنعت فناوری میشود.

گوگل با پشت سر گذاشتن شرکت سهامی نفت اکسون به دومین شرکت باارزش بازار سرمایه ایالات متحده تبدیل شد.
به نقل از راشا تودی گوگل با پشت سر گذاشتن شرکت سهامی نفت اکسون به دومین شرکت با ارزش بازار سرمایه ایالات متحده تبدیل شد.
با به پایان رسیدن بازارهای مالی روز جمعه،ارزش سهام این غول تکنولوژی به ۳۹۵.۴۲ میلیارد دلار رسید و از سهم شرکت نفتی اکسون با ۳۹۲.۶۶ میلیارد دلار سبقت گرفت.
سهام شرکت گوگل از ابتدای سال ۲۰۱۳ تا کنون ۶۶ درصد افزایش یافته است.
گوگل و اکسون در بازار سرمایه آمریکا در تعقیب شرکت اپل با ارزش سهامی به میزان ۴۶۳.۶۶ میلیارد دلار هستند.
ک شرکت ژاپنی وایبر را ۹۰۰ میلیون دلار خرید

Rakuten یکی از بزرگترین کمپانیهای خدمات اینترنت در دنیا تایید کرد که کمپانی وایبر که روی VOIP سرویس های چت و گفت و گوی تلفنی و پیامک و .. می دهد را به قیمت ۹۰۰ میلیون دلار خریده است.
این کمپانی ژاپنی قبلا کوبو، ووآکی تی وی و وی کی را خریده بودو با این خرید بزرگ وسعت خود در فضای مجازی و محیط تماس تلفنی روی اینترنت را بیش از پیش گسترش می دهد.
، با سوئیچ کردن مردم از تماس تلفنی سنتی به تماس از طریق اینترنت یا همان VOIP کمپانی ژاپنی به موقع وارد عمل شده و سرمایه گذاری خوبی را در این زمینه با خرید کمپانی هایی مانند وایبر انجام داده است.
وایبر ۳۰۰ میلیون کاربر ثبت نام کرده در دیتابیس خود داشته و یکی از بزرگترین پلتفورم های تماس از طریق اینترنت روی موبایل را در جهان داراست.
راکوتن در حال تبدیل شدن به شماره یک کمپانی های خدمات اینترنتی است و از آنجایی که بیس کمپانی روی تجارت الکترونیک است، با خرید وایبر می خواهد استراتژی های کسب و کار دیجیتالی خود را روی آن پیاده سازی کند.
وایبر سه ماه گذشته ۲۰۰ میلیون کاربر داشت که اینک ظرف ۳ ماه تعدادش به ۳۰۰ میلیون رسیده است و رقیب عمده ای برای اسکایپ متعلق به مایکروسافت ، شده است.
راکوتن ۲۲۱ میلیون کاربر ثبت شده در دیتابیس خود دارد که با این ۳۰۰ میلیون رقم ۵۰۰ میلیون کاربر را از آن خود می کند. در حالی که رقیب ژاپنی اش بنام Line ۳۵۰ میلیون کاربر در سراسر جهان داشته و به سرعت در حال رشد و ترقی است.
دنیای پیامک از طریق موبایل های اینترنت دار در آسیا رو به رشد بوده و مکالمه تصویری با کیفیت بالا از طریق اینترنت با هزینه بسیار پایین و در حد رایگان باعث شده تا کاربران سیستم سنتی ارتباطی خود را برای فرار از هزینه های گزاف کنار بگذارند.
حالا کمپانی ؤاپنی راکوتن فهمیده که ورود به کسب و کار جدید در دنیای دیجیتال باید از ورودیه هایی مانند وایبر بگذرد و حاضر شده ۹۰۰ میلیون دلار بابت آن بپردازد.
راکوتن کوبو را نیز که ۴ میلیون کتاب و مجله را به صورت الکترونیکی در ۱۹۰ کشور جهان توزیع می کند را در سال ۲۰۱۲ خرید . همچنین کمپانی وآکی را که در زمینه ویدئوی On-demand کار می کند را نیز در سال ۲۰۱۲ خرید و امید وار است در دنیای مجازی بتواند بیش از پیش فعالیت خود را گسترش دهد.
بیشترین خطر مواجهه با پیوندهای مخرب در سایتهای سرگرمی ویدیویی مانند یوتیوب پرسه مي زند.
موسسه دیدهبان آیتی ، روابط عمومی کسپرسکی در ایران، گزارش سالانه سیر پیشرفت تهدیدهای فناوری اطلاعات و هرزنامه نشان داد که پیوندهای مشکوک در سایتهای با دسترسی عمومی شایع هستند.
این گزارش همچنین بر تداوم استفاده از هرزنامههاي مربوط به شبکههاي اجتماعی و بهینهسازی موتورهاي جستوجوی سیاه تأکید کرد.
مورد دوم موتورهای جستوجو را به دومین منشأ رایج تغییر مسیر به سمت سایتهای آلوده تبدیل کرده است؛ به طوری که کاربران گاهی اوقات مستقیماً از موتورهای جستوجوی مهم مانند گوگل و یاندِکس (Yandex) روی پیوندهای مخرب کلیک میکردند.
شبکههای اجتماعی فقط با یک درصد شیوع کمتر در مکان سوم قرار داشتند.
سایتهایی مانند فیسبوک و ویکنتاکت (Vkontakte) به طور خاص مورد علاقه کاربران نابابي بود که محتویات مضر را منتشر میکردند.
میزان رشد حملههای مبتنی بر وب کاهش مییابد
تعداد حملههای مبتنی بر مرورگر در سال ۲۰۱۱ از ۵۸۰۳۷۱۹۳۷ مورد به ۹۴۶۳۹۳۶۹۳ مورد افزایش یافت. تعداد حملههای مبتنی بر وب در سال ۲۰۱۱، ۶۳/۱ برابر تعداد کل حملههای مبتنی بر وب در سال ۲۰۱۰ است که حاكي از میزان رشد بسیار کندتر نسبت به آنچه در طول سه سال گذشته شاهد بودهایم، ميباشد.
در سال ۲۰۱۰، یک خیزش بسیار بزرگتر در تعداد حملههای آلودگی ثبت شد که نسبت به سال ۲۰۰۹ هشت برابر بود.
میزان رشد کاهش یافته حملههای آلوده كننده مبتنی بر وب به این دلیل است که در سال ۲۰۱۱ کاربران بدخواه از هیچ گونه روش آلودگی گروهی اساساً جدید در تدارک حملههای خود به کامپیوترها استفاده نکردند.
سلاح اصلی آلودگی مبتنی بر مرورگر هنوز هم بسته حفره امنیتی است که به کاربران بدخواه امکان میدهد که حملههای از نوع بزن و برو را بدون اینکه قربانی متوجه چیزی شود، انجام دهند.
متخصصان آزمایشگاه کسپرسکی پیشبینی میکنند که میزان رشد حملههای مبتنی بر وب، قبل از تثبیت تعداد رویدادها، همچنان کاهش یابد.
جغرافیای تهدیدهای مبتنی بر وب
فقط ۲۰ کشور، ۴/۸۶ درصد از کل میزبانهای مخرب که آزمایشگاه کسپرسکی شناسایی کرده است را تشکیل میدهند. بزرگترین متخلفین مانند سال گذشته در دو کشور ایالات متحده (۴/۲۵ درصد) و روسیه (۶/۱۴ درصد) مستقر هستند. ناگفته نماند که رشد فعال در درصد سرویسهای مخرب میزبان که آزمایشگاه کسپرسکی در سالهای گذشته در این کشورها ثبت کرده است، به لطف اقدامات اجرای قانون در جهت غیر فعال کردن باتنتها متوقف شده است. اما علیرغم کاهش درصد سرویسهای مخرب میزبان در این کشورها، این میزان در سطح بسیار بالایی قرار دارد.
در سراسر جهان، خطرات آنلاین به میزان ۲ درصد در سال ۲۰۱۱ افزایش یافت و به ۳/۳۲ درصد رسید. علاوه بر این، قرار گرفتن بسیاری از کشورهای اروپای غربی و ژاپن در گروه خطر متوسط (کشورهایی که ۲۱ تا ۴۰ درصد از کاربران آنها در معرض حمله قرار دارند)، یک نشانه نگرانکننده است: حرفهایترین تبهکاران سایبری این کاربران را هدف قرار میدهند.
نسخه کامل این گزارش در سایت www.securelist.com موجود است.

برخی کاربران سرویس اینترنتی Dropbox اعلام کردند که نوعی هرزنامه از طرف این شرکت به دست آنها رسیده است و که این پست الکترونیکی ناخواسته شامل لینکهای میشود که میتواند اطلاعات آنها را سرقت کند.
Dropbox در اصل یک سرویس مبتنی بر فضای پردازش ابری محسوب میشود که امکان ذخیرهسازی اطلاعات برای کاربران را فراهم میکند و بین عموم کاربران محبوبیت فراوان دارد.
یکی از کاربران در این خصوص توضیح داد: «من یک آدرس پست الکترونیکی دارم که از ۱۰ حرف انگلیسی نامرتب و اتفاقی درست شده است که این آدرس را برای سرویس Dropbox استفاده میکنم. طی هفته جاری از جانب سرویس یاد شده یک هزرنامه روی این پست الکترونیکی دریافت کردم.»
او در ادامه گفت: «اگر آنها قصد انتشار هرزنامه در حساب کاربری من را داشتند باید تعداد بیشتری از این نوع پستهای الکترونیکی دریافت میکردم. اما آنها فقط یک آدرس بهخصوص را مد نظر قرار داده بودند و آنهم Dropbox بود. من فکر میکنم که سرویس پست الکترونیکی Dropbox دچار مشکل شده است.»
لازم به ذکر است که طی هفته گذشته علاوه بر این کاربر تعداد زیادی از دیگر کاربران شکایتهایی را در این خصوص منتشر کردهاند.
شرکت Dropbox هنوز هیچ خبری در این زمینه منتشر نکرده است.