تاريخ : شنبه 26 بهمن 1392 | 13:23 | نویسنده : sara
 
وودساید برای بیش از یک دهه با شرکت گوگل همکاری کرده و پیش از این هم مدیریت مرکز فروش تبلیغات گوگل را برعهده داشته است.



مدیرعامل موتورولا گفت که تا پایان ماه آتی میلادی از این کارخانه بزرگ موبایل‌ساز بیرون می‌رود تا از این پس به عنوان مدیر مرکز عملیاتی شرکت ارایه دهنده خدمات پردازش ابری Dropbox فعالیت خود را آغاز کند.

 به نقل از سلولار- نیوز،"دنیس وودساید"(Dennis Woodside) مدیرعامل شرکت Motorola Mobility اعلام کرد که در پی واگذاری این مرکز بزرگ تولیدکننده تلفن‌های از گوگل به شرکت چینی لنوو، قصد دارد از شرکت موتورولا بیرون رود.

او با انتشار یک مطلب وبلاگی توضیح داد که تا پایان ماه آتی میلادی از این کارخانه بزرگ موبایل‌ساز بیرون می‌رود تا از این پس به عنوان مدیر مرکز عملیاتی شرکت ارایه دهنده خدمات پردازش ابری Dropbox فعالیت خود را آغاز کند.

وودساید برای بیش از یک دهه با شرکت گوگل همکاری کرده و پیش از این هم مدیریت مرکز فروش تبلیغات گوگل را برعهده داشته است.
او در سال ۲۰۱۱ میلادی مدیریت شرکت Motorola Mobility که از زیرمجموعه‌های گوگل محسوب می‌شد را در دست گرفت.

"جاناتان روزنبرگ"(Jonathan Rosenberg) از کارمندان قدیمی گوگل که بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۱ میلادی مدیر تولید شرکت گوگل بود، از ابتدای آپریل ۲۰۱۴ در قالب مدیر عملیاتی Motorola Mobility فعالیت خود را آغاز می‌کند.

همچنین گفته شده است که "نیکش آرورا"(Nikesh Arora) مدیر تجاری گوگل به عنوان رئیس هیئت مدیره موتورولا به فعالیت خود ادامه می‌دهد و سیاست‌ها و استراتژی‌های این شرکت موبایلی را بررسی می‌کند.



 
 
 ویژوال بیسیک مایکروسافت، هنوز در میان برنامه‌نویسان محبوبیت دارد.


شاخص محبوبیت‏ سنجی زبان‌های برنامه‏ نویسی تیوبی (Tiobe) نشان می‌‏دهد زبان برنامه ‏نویسی ویژوال بیسیک مایکروسافت پس از مدت‏‌ها جزءِ ده زبان محبوب توسعه‏ دهندگان نرم ‏افزاری قرار گرفته است. 


همکاران سیستم به نقل از وب‏ سایت infoworld، گزارش تیوبی، شاخص محبوبیت‏ سنجی زبان‌های برنامه نویسی نشان می‌‏دهد در ماه فوریه امسال بر محبوبیت زبان VB.Net (ویژوال بیسیک) افزوده شده است و این زبان به فهرست ده زبان بر‌تر مورد علاقه توسعه‏ دهندگان نرم ‏افزاری راه یافته است.

رشد جایگاه این زبان از این نظر تعجب ‏برانگیز است که بسیاری از مهندسان نرم‏ افزاری علاقه ‏ای به مهاجرت به محیط پلت‏فرم VB.Net که جانشین نسخه ۶ زبان ویژوال بیسیک است، ندارند.

بر اساس این گزارش، سهم این زبان برنامه‏ نویسی در بین توسعه‏ دهندگان نرم‏ افزاری ۷۹۸. ۱ درصد برآورد شده است. با این همه سهم این زبان در مقایسه با دو ماه نوامبر و اکتبر کاهش یافته است.

این گزارش نشان می‌‏دهد زبان‌هایی مثل سی، جاوا، آبجکتیو سی و جاوا اسکریپت همچنان جزء محبوب‏‌ترین زبان‌های برنامه‏ نویسی است.

شاخص تیوبی میزان محبوبیت زبان‌های برنامه‏ نویسی را بر مبنای میزان جستجوی منابع این زبان‏‌ها در موتورهای جستجوگری مثل ویکی پدیا، یاهو، بینگ، گوگل و غیره می‌‏سنجد.

بر اساس این گزارش، زبان سی (C) با سهمی ۳۳۴. ۱۸ درصدی از این جستجو‌ها جایگاه محبوب‏‌ترین زبان را به خود اختصاص داده است. جاوا نیز با سهمی ۱۷. ۳۱۶ درصدی جایگاه دوم را دارد.

آبجکتیو سی نیز با ۳۴۱. ۱۱ درصد جایگاه سوم را از آن خود کرده است. زبان سی پلاس پلاس و سی شارپ نیز در رده‌های چهارم و پنجم قرار داشته‌اند.
زبان‌های پی‏ اچ ‏پی، ویژوال بیسیک، پیتون و جاوا اسکریتپ نیز به ترتیب در رده‌های بعدی محبوبیت قرار دارند.

شاخص دیگری نیز برای سنجش محبوبیت زبان‌های برنامه ‏نویسی وجود دارد که میزان جستجوی منابع زبان‏‌ها در گوگل را محاسبه می‌‏کند.
این شاخص جایگاه محبوب‏‌ترین زبان را به جاوا و پس از آن به پی‏ اچ ‏پی اختصاص داده است.

شاخص دیگری به نام RedMonk نیز سالی دوباره به روز می‌‏شود، زبان‌های جاوا اسکریپت، جاوا، پی‏ اچ‏ پی را جزء زبان‌های محبوب ماه ژانویه معرفی کرده است.



تاريخ : شنبه 26 بهمن 1392 | 13:20 | نویسنده : sara
 
 
 اینترنت زیاد هم خوب نیست! افسرده، کج‌خلق یا خیالبافتان می‌کند!
استفاده افراطی از اینترنت عامل افسردگی



یک کارشناس مسائل اجتماعی تاکید دارد افرادی که مدت زیادی از روز خود را برای استفاده از اینترنت صرف می‌کنند در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.
 فاطمه ثمودی درباره موضوع آسیب شناسی اینترنتی افزود: استفاده مفرط از اینترنت به طور قطع با افسردگی در ارتباط است و جست‌وجوگران افراطی اینترنتی نشانه‌ها و زمینه احتمال ابتلا به افسردگی شدید را در خود دارند.

این کارشناس اجتماعی، با بیان اینکه بیشترین کاربران اینترنت را جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: نتایج تحقیقات انجام شده در ایالات متحده آمریکا نشانگر آن است که استفاده از اینترنت در میان جوانان، بیش از هر گروه سنی دیگری است.

ثمودی ادامه داد: تعداد کودکان نیز به عنوان گروه سنی متفاوت، در شمار کاربران اینترنت رو به افزایش است و در سال ۲۰۰۵ بیش از ۷۷ میلیون کودک وارد فضای سایبر شده اند.

وی با اشاره به نوع جدیدی از اعتیاد اینترنتی در صورت دسترسی گسترده افراد به اینترنت، گفت: این موضوع مهم‌ترین مساله حاضر عصر اطلاعات است که همانند تمامی انواع دیگر اعتیاد، اعتیاد به اینترنت نیز با علائم خاصی همراه است.

وی اضطراب، افسردگی، کج خلقی، بی قراری، لطمه به عملکرد آموزشی، تفکرهای وسواسی و یا خیالبافی راجع به اینترنت را از جمله این علائم در اعتیاد به اینترنت برشمرد و افزود: هر چه روابط این افراد به ویژه ویژه کودکان و نوجوانان در جهان مجازی افزایش یابد در مقابل از دامنه روابط آنان در جهان واقعی کاسته می شود.

این محقق و پژوهشگر اجتماعی تاکید کرد: به دلیل استفاده بیش از حد این فناوری و نادرست استفاده کردن از اینترنت است و افراد را با یک نوع ادبیات و اصطلاحات خاص آشنا می کند که توسط صاحب وبلاگ بیان می‌شود و به گونه ای به یک معضل اجتماعی تبدیل شده است.

ثمودی نظارت خانواده و والدین را امری مهم در کنترل فرزندان پیرامون اعتیاد فرزندان به اینترنت خواند و گفت: نسل جوان با اینترنت درگیرند و مشکلاتی چون افسردگی و کاهش ارتباط خانوادگی از مهم‌ترین آسیب‌های اعتیاد به اینترنت است که در این زمینه خانواده‌ها باید بر رفتارهای فرزندان نظارت داشته باشند.

این جامعه شناس افزود: اگرچه روابط مجازی، پویا است و جامعه به کمک اینترنت، روابط جدیدی را براساس فعالیت نو، برانگیزنده و تقویت کننده تشکیل می‌دهند اما باید بدانیم که افرادی که از آن استفاده می کنند، به طور بالقوه دچار رفتارهای مخرب می شوند و این تخریب تا مرز از دست دادن شغل، از هم گسیختگی روابط و یا زیان‌های مالی قرار می‌دهد.

ثمودی در پایان خاطرنشان کرد: به نظر می رسد افراد برای فرار از مشکلات زندگی و یا کشف دنیای جدید و متفاوت به اینترنت اعتیاد پیدا می کنند اما باید توجه داشت این اعتیاد دارای آسیب‌های جدی است و باید با بهره‌گیری از راهکارهای علمی بر این بیماری غلبه کرد.



تاريخ : شنبه 26 بهمن 1392 | 13:8 | نویسنده : sara
 
 

 منابع آگاه سرانجام موثق‌ترین و دقیق‌ترین تصاویر و عکس‌های مربوط به مدل جدید گوشی هوشمند اپل موسوم به آیفون ۶ را منتشر کردند.

تصاویر آیفون ۶ اپل بالاخره منتشر شد + عکس‌ها



پس از مدت‌ها شایعه‌پراکنی و گمانه‌زنی، منابع آگاه سرانجام ده‌ها تصویر مربوط به مدل جدید گوشی هوشمند اپل موسوم به آیفون ۶ را در اینترنت منتشر کردند.


 این تصاویر در سایت‌های اینترنتی مختلف، خبرگزاری‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.
کارشناسان اعلام کردند که اینها را می‌توان موثق‌ترین تصاویری دانست که تاکنون در مورد مدل جدید گوشی هوشمند اپل پخش شده است.

در این تصاویر گوشی هوشمند واقعی نشان داده شده است و می‌توان آن را یک مرحله جلوتر از مدل مفهومی دانست که طراحی و شکل بدنه گوشی در آنها کاملا مشخص است.


در این تصاویر مشخص شد که شرکت اپل مدل جدید گوشی هوشمند خود را شبیه به رایانه لوحی iPad Air طراحی کرده است.


بدنه آیفون ۶ به طور کامل از فلز ساخته شده است و کنار نمایشگر هیچ قابی وجود ندارد.
به عبارت دیگر کاربر می‌تواند تا لبه گوشی هوشمند از نمایشگر لمسی خود استفاده کند.


شرکت اپل پس از چند سال سرانجام سعی کرده است طراحی مدل جدید گوشی هوشمند خود را اندکی تغییر دهد که البته در قسمت پایین گوشی از یک اسکنر مخصوص تشخیص اثر انگشت هم بهره برده است.


اپل می‌کوشد مدل جدید گوشی هوشمند آیفون را در دو اندازه متفاوت روانه بازار کند که یکی از آنها با نمایشگر لمسی ۴.۷ اینچ و دیگر با نمایشگر بزرگ‌تر از ۵ اینچ وارد بازار می‌شود.


کارشناسان می‌گویند که گوشی هوشمند آیفون ۶ تابستان سال ۲۰۱۴ میلادی به صورت رسمی معرفی می‌شود و برخی منابع آگاه زمان ورود آن به بازار را سپتامبر یا اکتبر اعلام کرده‌اند.


به طور دقیق‌تر گفته شده است که این محصول در دو اندازه ۴.۷ و ۵.۵ اینچ ساخته می‌شود و شرکت اپل قصد دارد نمایشگر هر دوی آنها را با یاقوت بپوشاند تا ضمن افزایش شفافیت تصویر، مقاومت آن در برابر ضربات احتمالی هم افزایش یابد.
تراکم تصویر در نمایشگر هر دو مدل جدید گوشی هوشمند آیفون ۴۴۱ پیکسل در هر اینچ مربع اعلام شده است.


این گوشی هوشمند پردازنده مرکزی A8 را در خود جا داده است و از دیگر امکانات به کار رفته در آن می‌توان به دوربین دیجیتالی ۱۰ مگاپیکسلی با حسگر CMOS اشاره کرد.
این دوربین بسیار پیشرفته است و در فضاهای تاریک هم با کیفیت بالا تصویربرداری می‌کند.

برای این گوشی هوشمند سیستم‌عامل iOS ۸ در نظر گرفته شده است که اپل در آن سعی دارد بر ابزارهای سلامت و تناسب اندام تاکید فراوان داشته باشد و از این سیستم‌عامل در ساعت مچی iWatch استفاده کند.



تاريخ : شنبه 26 بهمن 1392 | 13:5 | نویسنده : sara


شرکت IBM فناوری جدیدی ارایه کرده است که با آن می‌توان بیش از ۴۰ هزار فایل موسیقی را در چند ثانیه بارگذاری کرد.
 

شرکت IBM به روش جدیدی دست یافته است که از این طریق می‌توان سرعت شبکه اینترنت را به ۲۰۰ تا ۴۰۰ گیگابیت در ثانیه رساند و در عین حال میزان مصرف انرژی را کاهش قابل ملاحظه داد.


این روش جدید بر اساس انتقال داده‌های بزرگ بین فضای پردازش ابری و مراکز داده صورت می‌گیرد که طی آن سرعت انتقال اطلاعات ۴ برابر سریع‌تر از تمام فناوری‌های امروزی می‌شود.

به گفته کارشناسان، با سرعت ۱۶۰ گیگابیت در ثانیه می‌توان یک فیلم سینمایی فوق باکیفیت ۴ هزار پیکسلی با طول زمان دو ساعت یا بیش از ۴۰ هزار فایل موسیقی را در عرضه چند ثانیه بارگذاری کرد.

دستگاه جدید ساخته شده در شرکت IBM برای افزایش چند برابری سرعت اینترنت در "کنفرانس بین‌المللی مدارهای جامد"(ISSCC) که در سانفرانسیسکو برگزار شده است، به نمایش درآمد.


باید توجه داشت که ترافیک داده‌های بزرگ روز به‌روز در حال افزایش است و شرکت‌های بزرگ می‌کوشند استانداردهای آتی خود را طوری تنظیم کنند که بتواند با این روند سازگاری داشته باشد.

به طور مثال،‌ در سال ۱۹۹۲ میلادی روزانه ۱۰۰ گیگابایت اطلاعات در سراسر جهان جابه‌جا می‌شد و امروزه گفته می‌شود که در هر روز ۲ اگزابایت اطلاعات در جهان ردوبدل می‌شود.
این رقم رشد ۲۰ میلیون برابری حجم اطلاعات را نشان می‌دهد.



تاريخ : چهار شنبه 23 بهمن 1392 | 14:6 | نویسنده : sara
"ساتیا نادلا" تمایلی به بازی‌های رایانه‌ای ندارد و احتمال می‌رود که مرکز تولید کنسول بازی Xbox را واگذار کند.
تمایل مدیرعامل جدید مایکروسافت برای فروش مرکز تولید Xbox



چند روزی از انتصاب "ساتیا نادلا"(Satya Nadella) مدیرعامل جدید شرکت مایکروسافت می‌گذرد و منابع آگاه اعلام کرده‌اند که این مدیرعامل هندی تمایل چندانی به مرکز تولید کنسول بازی Xbox ندارد و احتمال می‌رود که آن را واگذار کند.

پیش از این شایعاتی در مورد تمایل مایکروسافت برای واگذاری مرکز تولید کنسول بازی Xbox منتشر شده بود، اما در هیچ یک از این اخبار گفته نشد که چه شرکتی تمایل به خرید این واحد بزرگ دارد.

البته باید توجه داشت که فروش این مرکز تجاری برای شرکت مایکروسافت بسیار سخت خواهد بود، زیرا غول نرم‌افزاری جهان چندی پیش شرکت Gears of War را خریداری کرد تا از این طریق بتواند بازی محبوب Halo را توسعه دهد و از این طریق بتواند طی چند سال آینده سهم بیشتری از بازار جهانی بازی‌های رایانه‌ای را به‌دست آورد.

به هر حال باید توجه داشت که هنوز هیچ یک از مدیران ارشد مایکروسافت خبری در مورد حرکت‌های آتی واحد تولید کنسول Xbox منتشر نکرده‌اند.


"ساتیا نادلا" که این روزها مدیریت بزرگ‌ترین شرکت نرم‌افزاری جهان را در دست گرفته است هیچ تمایلی به بازی‌های رایانه‌ای ندارد و تاکنون تجربه‌ای در این زمینه کسب نکرده است.

او در سال ۱۹۹۲ به مایکروسافت پیوست و پس از گذشت مدتی به مغز متفکر آن برای تبدیل انتقال همه خدمات این شرکت به فضای پردازش ابری تبدیل شد و توانست یکی از بزرگ‌ترین تحولات در شرکت مایکروسافت رقم بزند.

با این وجود، نادلا هفته گذشته پس از انتخاب به عنوان مدیرعامل مایکروسافت ایمیلی را به تمامی کارمندان این شرکت ارسال کرد که در آن هیچ خبری از تمایل او برای توسعه مرکز تولید کنسول بازی Xbox نبود.

او در این ایمیل توضیح داده بود که مایکروسافت از این پس با سرعت بیشتر خدمات و محصولات خود را وارد بازار می‌کند و به خوبی از اهمیت محصولات موبایلی و خدمات مبتنی بر فضای پردازش ابری آگاهی دارد.



تاريخ : چهار شنبه 23 بهمن 1392 | 13:46 | نویسنده : sara
 
 
تمامی مرورگرها نرخ خطایی كمتر از 01.2 درصد نشان می‌دهند كه فایرفاكس در رده اول، كروم در رده دوم و IE در رده سوم قرار دارند.
فایرفاكس و كروم، مطمئن‌تر از IE



تحلیل جدید شركت Sauce Labs نشان می‌دهد كه نسخه‌های اخیر مرورگرهای كروم و فایرفاكس كمتر از IE ۱۰ در برابر خطاها و اختلالات مستعد هستند و از قابلیت اطمینان بالاتری برخوردارند. 


مطالعه این شركت بر روی حدود ۵۵ میلیون تست با استفاده از پلتفورم سلنیوم نشان داده است كه تمامی مرورگرها سطح بی‌نهایت كمی از خطا در حد ۰.۱۲ درصد یا كمتر را نشان دادند كه بدترین درصد (۰.۱۲ درصد) متعلق به سافاری ۶ است. 


اپرا ۱۲ دارای خطای ۰.۰۸ درصد، IE ۱۰ دارای خطای ۰.۰۵ درصد، كروم ۲۷ دارای خطای كمتر از ۰.۰۲ درصد و فایرفاكس دارای خطای بسیار كمی در حد صفر برآورد شد و می‌توان گفت كه فایرفاكس تقریباً با هیچ خطایی مواجه نیست.
 
IE از دو رقیب اصلی خود یعنی فایرفاكس و كروم عقب مانده است، اما همچنان سطح خطای بسیار پایینی را نشان می‌دهد. 

سطح پیشرفت این مرورگرها در نسخه‌های اخیر آنها كه بعضاً فقط چند هفته از عرضه آنها می‌گذرد قابل توجه است. 

IE ۶ (عرضه شده در سال ۲۰۰۱ به همراه XP) و ۷ (سال ۲۰۰۷) پیش از این بدترین كارآیی را با حدود ۰.۳ درصد خطا داشتند و فایرفاكس ۷ (سال ۲۰۱۱) و IE ۸ (سال ۲۰۰۹) هریك كمتر از ۰.۲۵ درصد خطا داشتند. 

این نكته قابل توجه است كه این مرورگرها بیش از آن كه در برابر خطاها و اختلالات و از كار افتادن‌های ناگهانی آسیب‌پذیر باشند، در برابر آسیب‌پذیری‌های جدی آسیب‎‌پذیر هستند. 

به گفته Sauce Labs، نیمی از مرورگرهای مورد مطالعه درصد خطایی كمتر از ۰.۰۷ درصد داشتند. این عدد واقعاً پایین است و نشان می‌دهد كه مرورگرها هر روز قابلیت اطمینان بیشتری پیدا می‌كنند. 

ممكن است این موضوع مطرح شود كه اعداد به دست آمده از این تست لزوماً دقیق و صحیح نیستند، اما به هر حال معیارهای مقایسه‌ای این مرورگرها قابل اعتماد است. 

خطاهایی كه معمولاً منجر به از كار افتادن مرورگر می‌شوند، به وسیله نقایص موجود در كد مرورگر ایجاد می‌گردند كه خوشبختانه امروزه كمتر با چنین خطاهایی مواجه می‌شویم.



تاريخ : چهار شنبه 23 بهمن 1392 | 13:44 | نویسنده : sara

 
 تا اینترنت هست، مسئله امنیت هم هست!
8 نكته كوچك برای امنیت آنلاین



وقتی به بحث دوری از حملات هكرهای خرابكار می­رسیم، زندگی آنلاین سخت می­شود. شما حتما بارها این نكات را شنیده اید كه «از یك آنتی ویروس كاملا به روز استفاده كنید»، «تمامی اصلاحیه های سیستم عامل و نرم افزارهای خود را اعمال نمایید» و «از ورود به سایت­های نامطمئن خودداری كنید». 


تمامی این نكات مهم هستند، ولی ما در اینجا به ۸ نكته كوچك اشاره می­كنیم كه می­تواند برای نجات شما از شر هكرها بسیار ارزشمند باشد. 

۱- از یك نرم افزار مدیریت كلمه عبور استفاده نمایید
نرم افزارهای مدیریت كلمه عبور به عنوان یك ابزار مهم برای مدیریت و ایجاد كلمات عبور قوی و یكتا برای حساب­های كاربری مختلف آنلاین ایجاد شده اند. 

این نرم افزارها به شما كمك می­كنند تا از استفاده دوباره و چند باره از یك كلمه عبور خودداری نمایید (استفاده از یك كلمه عبور برای چند حساب كاربری، یك ضعف اساسی در اكوسیستم سرقت شناسه است) و از آنجایی كه این نرم افزارها با مرورگرهای وب مجتمع می­گردند، به طور خودكار فرم­های لاگین وب سایت­ها را ذخیره و تكمیل می­كنند و به طور امن، زندگی آنلاین شما را سازماندهی می­نمایند. 

برخی از نرم افزارهای مدیریت كلمه عبور كه توسط سایت امنیتی ZDNet توصیه شده اند عبارتند از: LastPass كه دارای نسخه رایگان نیز می­باشد، KeePass كه یك نرم افزار رایگان است، ۱Password، Stenagos، و Kaspersky Password Manager. 

۲- از مرورگر Google Chrome استفاده نمایید 
به گزارش ایتنا از مرکز ماهر، به نقل از سایت امنیتی ZDNet به عقیده بسیاری از محققین امنیتی، امروزه Google Chrome امن­ترین مرورگر وب است. 
این مرورگر با استفاده از ویژگی­های امنیتی تكنیك sandboxing، مرور امن و اصلاحیه های بی سر و صدا و خودكار، در مقایسه با سایر مرورگرهای هم رده خود به بهترین گزینه تبدیل شده است. 

گروه امنیتی گوگل همچنین سرعت خوبی در ترمیم آسیب پذیری­های شناخته شده این مرورگر دارند. 

۳- از رمزگذاری كامل دیسك استفاده كنید
از رمزگذاری كامل دیسك برای محافظت از داده های محرمانه خود استفاده كنید. رمزگذاری كامل دیسك با استفاده از تكنیك­های ریاضی، داده ها را طوری دستكاری می­كند كه بدون در اختیار داشتن كلید صحیح، مفهوم نخواهد بود. 

این كار به طور مستقل از سیاست­های تنظیم شده سیستم عامل انجام می­شود. یك سیستم عامل یا كامپیوتر دیگر نمی­تواند مجوز دسترسی به داده ها را صادر كند، چرا كه هیچ كامپیوتر یا نرم افزاری نمی­تواند بدون دسترسی به كلید صحیح، دركی از داده ها داشته باشد. 

بدون رمزگذاری، یك نرم افزار می­تواند به سادگی از كلمه عبور یك حساب عبور كرده و تمامی فایل­های كامپیوتر شما را بخواند. 

كاربران ویندوز برای این كار به Microsoft BitLocker دسترسی دارند. 

۴- به طور منظم از داده های خود پشتیبان گیری نمایید
اگر تا كنون كامپیوتر شما به طور ناگهانی از كار افتاده باشد یا اینكه لپ تاپ خود را گم كرده باشید، درد از دست دادن داده ها را می­فهمید. 

عادت كنید كه به طور منظم و خودكار محتویات سیستم خود را بر روی یك هارد دیسك خارجی ذخیره نمایید.
مایكروسافت در این صفحه به سوالات كاربران ویندوز در مورد پشتیبان گیری پاسخ داده است. 

۵- جاوا را از كار بیندازید
جاوای Oracle Sun بیشتر از هر نرم افزاری هدف مورد علاقه هكرها در كیت­های سوء استفاده است. 

برای حل این مساله یك گردش كاری بسیار ساده وجود دارد: بلافاصله جاوا را از سیستم خود حذف نمایید. 

البته این راهكار در صورتی توصیه می­شود كه ارتباط چندانی با سایت­ها و نرم افزارهایی كه نیاز به جاوا دارند، نداشته باشید. حذف جاوا به طور قابل توجهی سطح حملات را كاهش خواهد داد و از شما محافظت خواهد كرد. 

۶- PDF Reader خود را به Adobe Reader X ارتقاء دهید
PDF Reader شركت Adobe همچنان یك هدف بسیار ارزشمند برای گروه­های هكری سازماندهی شده و ماهر است، بنابراین بسیار مهم است كه اطمینان حاصل كنید كه آخرین نسخه این نرم افزار را اجرا می­كنید.
 
Adobe Reader X و Adobe Acrobat X دارای مود محافظت شده هستند كه یك تكنولوژی sandbox است كه به عنوان یك بازدارنده مهم در برابر سوء استفاده های خرابكاران به شمار می­رود. 

مدیر امنیت Adobe در این مورد اظهار داشته است كه تا كنون حتی یك مورد بدافزار نیز شناسایی نشده است كه علیه یك نسخه نصب شده X، به طور موثر عمل كرده باشد. این مساله بسیار مهم است. 

به سرعت نرم افزار خود را به روز رسانی نمایید. اما اگر همچنان به نرم افزار Adobe اعتماد ندارید، می­توانید از یك محصول مشابه استفاده كنید. 

۷- احتیاط در شبكه های اجتماعی
شبكه های اجتماعی مانند فیس بوك و توئیتر به ابزارهای آنلاین تبدیل شده اند و همانطور كه انتظار می­رفت، به هدف مورد علاقه مجرمان سایبری نیز بدل شده اند. 

ما توصیه می­كنیم كه حتی الامكان از استفاده از این شبكه ها اجتناب نمایید، چرا كه به هیچ عنوان محرمانگی داده ها و حریم خصوصی كاربران تضمین نمی­گردد. اما در صورتی كه به استفاده از این شبكه ها اصرار دارید، جانب احتیاط را كاملا رعایت نمایید. 

از قرار دادن اطلاعات حساس بر روی این شبكه ها خودداری كنید، به امنیت ضعیف این شبكه ها توجه داشته باشید و از كلیك كردن بر روی ویدئوهای نامطمئن یا لینك­های مشكوك خودداری نمایید، چرا كه همه این مسائل می­توانند باعث حملات هكرها گردند. باز هم تاكید می­كنیم كه جانب احتیاط را رعایت كنید. 

۸- نكات امنیتی اولیه را فراموش نكنید
اگر شما نكات امنیتی اولیه را فراموش كنید، هیچ یك از نكات بالا به كار نخواهد آمد. اطلاع رسانی خودكار ویندوز در مورد به روز رسانی­ها را فعال نمایید تا اطمینان حاصل كنید كه اصلاحیه های سیستم عامل به موقع اعمال خواهند شد. 

از یك نرم افزار آنتی ویروس مشهور استفاده كنید و اطمینان حاصل كنید كه این آنتی ویروس همیشه به روز باشد. اصلاحیه های امنیتی سایر نرم افزارهای خود را به موقع اعمال كنید. 

و در نهایت اینكه به كنترل پنل خود مراجعه كرده و نرم افزارهایی را كه استفاده نمی­كنید، حذف نمایید.



تاريخ : چهار شنبه 23 بهمن 1392 | 13:27 | نویسنده : sara
 بسیاری از سیستم های گرمایشی، تهویه و تهویه مطبوع مبتنی بر اینترنت اتفاق می افتد چون این سیستم ها از امنیت مناسبی برخوردار نمی باشند.
آسیب پذیری در سیستم های HVAC



 یك شركت امنیتی هشدار داد كه بسیاری از نشت های اطلاعات به دلیل استفاده شركت ها از سیستم های گرمایشی، تهویه و تهویه مطبوع مبتنی بر اینترنت اتفاق می افتاد زیرا این سیستم ها از امنیت مناسبی برخوردار نمی باشند و هكرها می توانند بواسطه آن ها به سیستم های سازمانی دسترسی یابند.

 مرکز ماهر، روز پنج شنبه یك شركت امنیتی هشدار داد كه بسیاری از نشت های اطلاعات به دلیل استفاده شركت ها از سیستم های گرمایشی، تهویه و تهویه مطبوع مبتنی بر اینترنت اتفاق می افتاد زیرا این سیستم ها از امنیت مناسبی برخوردار نمی باشند و هكرها می توانند بواسطه آن ها به سیستم های سازمانی دسترسی یابند.

شركت Qualys ارائه دهنده خدمات امنیت ابر در گزارشی آورده است: تحقیقات این شركت نشان می دهد كه دو سال گذشته بیش از ۵۵۰۰۰ سیستم HVAC كه به اینترنت متصل می شوند دارای رخنه هایی بوده است كه می تواند به راحتی توسط هكرها مورد سوء استفاده قرار بگیرد.

در حمله های هدفمند، هكرها اعتبارنامه های ورودی متعلق به شركت را به سرقت بردند و از آن برای دسترسی به پایگاه سیستم های پرداخت شركت استفاده كردند.

تولیدكنندگان سیستم های HVAC و شركت های پشتیبانی كننده آن می توانند به منظور پشتیبانی از این سیستم ها از راه دور به آن ها متصل شوند.

هكرها می توانند از این سیستم ها برای دسترسی به شبكه شركت ها و هم چنین دسترسی به سایر شركت های متصل به شركت هدف سوء استفاده نمایند.

احتمالا نشت اطلاعاتی كه اخیرا اتفاق افتاد و منجر به افشای ۴۰ میلیون كارت اعتباری و كارت بانكی شد، بواسطه این روش اتفاق افتاده است.

در گزارش آمده است كه سیستم Sochi رمز عبور درخواست نمی كند و برای اتصال به آن تنها كافی است آدرس IP آن را داشته باشیم. این موضوع به تولیدكننده Sochi اعلام شده است.

اغلب شركت هایی كه از راه دور به این قبیل سیستم ها متصل می شوند نمی دانند كه این سیستم ها می توانند به عنوان یك دروازه عبور برای دسترسی به اطلاعات حساس شركت مورد استفاده قرار گیرند در نتیجه به امنیت آن ها اهمیتی نمی دهند.

به عنوان مثال بسیاری از شركت های مدیریتی HVAC برای دسترسی به محصولات خود كه در شركت های مختلفی نصب شده اند از رمز عبور یكسان استفاده می كنند.



تاريخ : دو شنبه 21 بهمن 1392 | 14:16 | نویسنده : sara
 
 

 
 علاوه بر جی‌میل که مورد حمله قرار گرفته است، هات میل و یاهو میل نیز اهداف بعدی حمله بوده و تمامی حملات نیز به صورت جداگانه انجام خواهد شد.
یاهومیل و هات‌میل اهداف جدید هکرها!



به نقل از فارنت، شرکت نرم افزارهای امنیتی ترندمیکرو هشدار داد که سرویس‌های پست الکترونیکی هات میل مایکروسافت و یاهومیل اهداف جدید هکر‌ها هستند.


در بررسی‌های پلیس فدرال امریکا از یک گردهمایی جاسوسان جی‌میل گوگل، این نکته گزارش شده است که هات میل و یاهو میل به اهداف بعدی هکر‌ها بدل شده‌اند.


ترند میکرو اعتقاد دارد که یکی از دلایل حملات هکر‌ها را می‌توان در رشد محبوبیت روز افزون سرویس‌های پست الکترونیکی در بین کاربران است.


نارت ویلنس محقق ارشد ترند میکرو در این مورد می‌گوید:«علاوه بر جی‌میل که مورد حمله قرار گرفته است، هات میل و یاهو میل نیز اهداف بعدی حمله بوده و تمامی حملات نیز به صورت جداگانه انجام خواهد شد که دارای شباهتهای ساختاری نیز خواهند بود».


این در حالی است که گوگل چند روز پیش اعلام کرد در طی حملاتی که منشاء آن در کشور چین است حساب‌های جیمیل مقامات ارشد ایلات متحده، روزنامه نگاران و فعالان سیاسی چین و چندین مقام ارشد آسیایی به خصو ص مقامات کره جنوبی مورد سوء استفاده قرار گرفته است.


شرکت گوگل مقامات ایلات متحده را به صورت خاص کارکنان کاخ سفید اعلام کرد.


ترند میکرو در ضمن بیان کرد که هدف هکر‌ها خواندن مخفیانه پیام‌ها و احتمالا راه پیدا کردن به حساب‌های کاربری افراد دیگر بوده است. و هدف حمله به جیمیل نیز از سوی هکر‌ها نظارت بر محتویات ایمیل افراد مورد نظر بود.



صفحه قبل 1 ... 25 26 27 28 29 ... 67 صفحه بعد